De Meiberg. Praktijk voor darmreiniging

Producten / Boeken

 

Boeken Vitamine D3 druppels
Nierzuiveringsthee Magnesium Lactaat
Chlorella Reinigings Complex
Aloë Vera Cranberry Probiotica: Doel en Werking

 

Boeken“Lever- en galblaaszuivering”, door Andreas Morrits

Boeken“Bijnier- uitputting”, door James L. Wilson

U heeft een oude versie van Adobe Flash Player.
Klik op het plaatje voor een upgrade.

Download Flash Player.

 

 

 

_____________________________^ top ^_______________________________


Nierzuiveringsthee

- Nierzuiveringsthee Andreas Moritz € 30,- Andreas Moritz € 30,
Nierzuiveringsthee 450 gram
Deze thee is samengesteld volgens een recept van Andreas Moritz, bevat 450 gram thee. Deze kuur duurt 20 dagen.

_____________________________^ top ^_______________________________
Chlorella

360 stuks € 29.50 de Meiberg. Chlorella

Het eten van voeding met een hoog RNA/DNA-aandeel zorgt voor het herstel en de produktie van menselijk RNA/DNA. Men gelooft dat het verval of beschadiging van RNA en DNA in de cellen de belangrijkste factor is in veroudering en degeneratieziekten.
Uitvoerige research toont aan dat chlorella het voedsel is met het hoogst gekende aandeel van RNA.

Hoog chlorofylgehalte: het behoort tot de 3 planten met het hoogste chlorofylgehalte.

 • Hoog B12-gehalte : chlorella en enkele andere algen zijn de enige plantaardige bronnen die een beduidende hoeveelheid B12 bevatten. Voor veganisten is aanvulling van deze vitamine noodzakelijk. Een gebrek aan B12 is een frequent voorkomend probleem in veganistische voedingssystemen. Gebrek aan B12 kan leiden tot een moeilijk te behandelen vorm van anemie en hersen- en zenuwbeschadiging, met soms neurologische beschadiging tot gevolg. Een belangrijk probleem is dat B12-gebrek niet gemakkelijk herkend wordt, vooraleer het zijn geestelijke beschadiging heeft voltrokken.
 • Hoog eiwitgehalte: vlees, vis, kip bevatten 18 tot 25% - gedroogde chlorella bevat 60% eiwit.
 • Hoog ijzer- en calcium-gehalte : één eetlepel chlorella voorziet in 320% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid ijzer en 120% van calcium.
 • Vitamine A, foliumzuur, niacine, zink enz. enz.
 • Chlorella lijkt alles te hebben dat de gezondheid kan heropbouwen. Op dit ogenblik is chlorella het meest verkochte gezondheidsvoedingsmiddel in Japan en neemt er sinds 1985 ongeveer de plaats in van gerstgrassap.
 • Aan de bodem van je energie?
  Chlorella geeft snel weer energie.

Zuiver natuurlijk voedingssupplement bij:

 • vermoeidheidsverschijnselen
 • stress en te hoge werkdruk
 • gebrek aan energie
 • lusteloosheid
 • te weinig weerstand
 • gebrek aan concentratie
 • bevordert herstel na ziekte

Supergezonde zoetwateralg. Hoog gehalte aan B12 en magnesium. Reinigt de darm, zuivert het bloed en lichaam. Bevordert de stoelgang, voor een mooiere huid, meer energie en een ontspannen gevoel.

_____________________________^ top ^_______________________________


Aloë Vera Cranberry

1 ltr € 24.50 de Meiberg. Aloë Vera
Deze aloë vera is gemaakt uit het pure sap van de aloë vera plant. Aangevuld met verse cranberry sapconcentraat.
U geniet van alle voordelen van de extra sterke aloë vera (93 % aloë vera Drink) in combinatie met echte Cranberry juice. Cranberry’s bevatten een zeer hoog aandeel natuurlijke vitamine C en anti oxidanten. Goed voor o.a. een gezonde blaas.
Dit product smaakt als limonade en is bijzonder geschikt voor diegene die de “ pure ” aloë smaak niet wil proeven. Door de lekkere smaak ook zeer geschikt voor kinderen.

Dit product is samengesteld uit IASC gecertificeerde aloë vera en organische/biologische geconcentreerde Cranberry juice.
93 % IASC goedgekeurde aloë vera gel. 7 % biologisch /organische Cranberry juice ( geconcentreerd voor sterker effect, 12 x sterker dan cranberry juice)

Natuurlijke Aloë Vera drink bevat meer dan 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren, 12 vitamines en 200 ander componenten.
Met haar afdrijvende stoffen zorgt de Aloë Vera er onder andere voor dat de maag- en darmfunctie onderhanden genomen worden, maar ook het bloed wordt grondig gezuiverd. Super goede ontgifter, versterkt het immuunsysteem, bevat veel vitaminen mineralen en aminozuren, voor een mooie huid van binnenuit.

_____________________________^ top ^_______________________________


Vitamine D3 In de winter is het in Nederland niet mogelijk om vitamine D te synthetiseren uit zonlicht, omdat de UV-straling daarvoor niet voldoende is. Zelfs niet op een onbewolkte winterse dag. Bovendien wordt bij het ouder worden de capaciteit van de huid om vitamine D te produceren minder. Veel Nederlanders (en niet alleen die met een donkere huidskleur) hebben lage of suboptimale vitamine-D-spiegels, met name in de winter en het voorjaar. Om dit te bewerkstelligen zijn vaak hoge doseringen vitamine D nodig.

Het Voedingscentrum adviseert alle kinderen beneden de leeftijd van 5 jaar om een vitamine-D-supplement te nemen. Dit advies geldt ook voor zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven, vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 60 jaar. De Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra vitamine D te gebruiken ter versterking van de botten.

_____________________________^ top ^_______________________________


Magnesium 


Wat doet magnesium voor je?

Magnesium heeft een ontspannende invloed op vele systemen in je lichaam.

Je kunt extra magnesium innemen voor:

 • een gunstige invloed op de bloeddruk
 • het ontspannen van stramme spieren
 • een rustgevende invloed op de zenuwen
 • steun bij het reguleren van je lichaamstemperatuur.

Sport je veel dan heb je veel meer magnesium nodig.
Magnesium is met een Nederlands voedingspatroon belangrijker dan calcium voor het onderhouden van gezonde botten.

Magnesium tekorten kunnen helaas ontstaan door:

 • slechte absorptie wegens een ontregeld spijsverteringskanaal
 • een minderwaardig voedingspatroon
 • extreme inspanningen of overmatig geestelijke stress
 • intensief sporten, lichamelijke stress en veel zweten.

Magnesium suppletie kun je het beste doen met een hoogwaardige vorm die makkelijk door je lichaam wordt geabsorbeerd.
Magnesium speelt een rol bij de botopbouw. Magnesium zorgt verder voor de energievoorziening van de spieren, het hart, zenuwwerking en spierontspanning. Ook is magnesium betrokken bij vele enzymreacties in het lichaam. Goede voedingsbronnen van magnesium zijn noten, bonen, volkoren producten en groene groenten.

Speciale groepen mensen hebben meer risico om een magnesiumtekort te krijgen: vrouwen, zwangeren en ouderen. Magnesium is ook extra van belang voor mensen die een druk en stressvol leven leiden en voor het behoud van gezonde bloedvaten en een normale bloeddruk.

Wilt u een aanvulling van een zeer goed opneembare vorm van magnesium per dag, kies dan voor Magnesium lactaat.

_____________________________^ top ^_______________________________


Reinigings Complex3 keer daags 10 tot 20 druppels
Samenstelling: Taraxacum, Sambucus, Spirea, Rhamnus, Solidago, Calendula
Te gebruiken als een effectieve behandeling ter ontgifting en drainage en ter verbetering van de algehele lichamelijke conditie.

_____________________________^ top ^_______________________________


Probiotica: Doel en Werking

Probiotische bacteriën zijn bedoeld om de van nature voorkomende bacterieflora in het spijsverteringskanaal te ondersteunen en/of te herstellen.

Deze goedaardige darmbacteriën vervullen een groot aantal nuttige taken. Ze produceren enzymen die nodig zijn om waardevolle bestanddelen uit uw voeding te halen. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de vertering en uitscheiding van voedselrestanten. Verder helpen deze darmbacteriën om vitamine K en sommige vitamines uit het vitamine B-complex aan te maken.

Ten slotte vormt de darmflora een effectief verdedigingsschild tegen ziekteverwekkers, zoals bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. Deze vriendelijke darmbacteriën produceren immers bepaalde chemische substanties die kwaadaardige micro-organismen in de darmen vernietigen.
Ze vervullen een specifieke en belangrijke taak in het maagdarmkanaal waardoor de spijsvertering op een natuurlijke manier kan blijven functioneren.

_____________________________^ top ^_______________________________

Voor prijzen zie Tarieven